//   BRAINSHAKE?


Brainshake richt zich op bedrijven, organisaties en (startende) ZZP’ers die een creatieve oplossing zoeken voor uiteenlopende werkzaamheden op het vlak van branding, communicatie en grafisch ontwerp. 

BRANDING

Brainshake komt met onverwachte ideeën voor organisaties om samen verandering in gang te zetten. Buiten de gebaande paden en bruikbaar. Met lef en een vleugje brutaliteit. Dát zijn de basis-ingrediënten die ik in elk branding project weet te mixen.
Van eigenzinnig tot conceptueel, van speels tot dramatisch. Maar altijd een sterk concept, krachtig beeld en dito identiteit die je bezoekers bijblijven en je project een goede start geven

GRAFISCHE Vormgeving

Je wilt opvallen. Grafisch ontwerp is het gezicht van je merk. Goed design is dus essentieel om je merk op de kaart te zetten. 

 

Met Brainshake als grafisch ontwerper vergroot je de impact van je merk met creatieve en onderscheidende grafische ontwerpen. Brainshake ontwerpt logo's, brochures, banners, printadvertenties en alles daartussen. Neem contact met me op over marketingmaterialen en alle andere visuele projecten waar je mee bezig bent.

IMAGINEERING

Je bedrijf of merk is uniek. Je wilt een verhaal vertellen. Maar hoe komt dat verhaal nu echt bij je klanten binnen? Hoe krijg je interactie? Hoe krijgt jouw merk een betekenisvolle lading?

 

Brainshake kan je helpen focussen op het onderscheidend vermogen van je bedrijf in relatie tot de klantbehoefte. Het is durven dromen en visie vormen én het praktisch kunnen realiseren van zo’n droom of visie. En waarom is dat zo belangrijk? Omdat bijna alle aankopen op basis van emotie gedaan worden.